Δια Βίου Μάθηση

Οπτικοί-οπτομέτρες και ειδικοί θεραπευτές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν διαδραστικά σε εκπαιδεύσεις που αφορούν το επαγγελματικό τους πεδίο με σκοπό την απόκτηση ουσιαστικών γνώσεων και την ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων γύρω από την αίσθηση της όρασης. Η εκπαίδευση γίνεται με την μορφή σεμιναρίων, workshop και εποπτειών, παρέχοντας παράλληλα πρόσβαση σε βιβλιογραφία, αρθρογραφία και ομάδες μελέτης.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα

Το κέντρο μας παρουσιάζει κάθε χρόνο εκπαιδευτικούς κύκλους για νέους οπτομέτρες με περιορισμένη πείρα αλλά και εποπτικά σεμινάρια για προχωρημένους και πιο έμπειρους οπτομέτρες. Επίσης, κάθε χρόνο πραγματοποιούνται τρεις βασικές εκπαιδεύσεις για θεραπευτές ειδικής αγωγής με θέμα την όραση στην μαθησιακή διαδικασία, την αντιμετώπιση του αυτισμού και την επίδρασή της στην εγκεφαλική παράλυση.

Γίνετε Μέλος

Η συνεργασία του κέντρου μας με διακεκριμένους φορείς και εκπαιδευτές σας δίνει πρόσβαση στην πιο σύγχρονη γνώση διευρύνοντας τους επαγγελματικούς και επιστημονικούς σας ορίζοντες.

Από το 2010 διοργανώνουμε και στεγάζουμε τον μεταπτυχιακό κύκλο εκπαίδευσης του Optometric Extension Program Foundation (OEPF) σε συνεργασία με το Southern College of Optometry (SCO) πάνω στην συμπεριφοριστική οπτομετρία και το Vision Therapy.

Παράλληλα, κάθε χρόνο φιλοξενούμε ξένους ομιλητές από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ οι οποίοι αναπτύσσουν ποικίλη θεματολογία και στοχευμένη εκπαίδευση σε οπτομέτρες, οφθαλμίατρους και ειδικούς θεραπευτές.

Γίνετε σήμερα μέλος αυτή της μεγάλης ομάδας και ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.